vrijdag 17 juli 2015

AMSTERDAM FASHIONWEEKOH MY GOD.. Dat was het eerste wat ik uitschreeuwde toen Tessa mij appte. Of ik mee wilde naar de show van Tony Cohen. VIP tickets, topplaatsen en Serena Verbon ontmoeten. Ik hoefde hier natuurlijk geen moment over na te denken. Dus gingen we vorige week vrijdag samen naar de Amsterdam Fashionweek. En het was geweldig!! Lees snel verder voor mijn favoriete outfits van de avond!


Toen we aankwamen werden we gelijk verwelkomd in het VIP gedeelte met een drankje. We waren even aan het kletsen toen we ons begonnen af te vragen waar we eigenlijk zouden zitten. Toen we op het kaartje keken en we rij 1 zagen staan konden we het niet geloven. Gewoon Front Row! Wauw..


Ik vond de collectie heel erg mooi. In tegenstelling tot wat je vaak in modeshows ziet, was dit vrij draagbare kleding. En er zaten echt prachtige dingen tussen. Zo vond ik deze jurk die Kim Feenstra droeg erg mooi. Zij opende en sloot tevens de show. 


Ook deze jurk vond ik erg gaaf. Het printje maakt de jurk opvallend en bijzonder. Verder ziet het er lekker draagbaar uit. Wat ik ook erg leuk vond, was dat dezelfde print terug kwam in een rok.


Ook deze outfit vind ik erg mooi. Door een druk printje op het onderlichaam te doen en de bovenkant rustig te houden met alleen maar zwart houdt het de outfit goed in balans. En als laatste deze prachtige jurk. Ik vind het zo mooi hoe de achterkant is afgewerkt. Het maakt de jurk net wat specialer en ziet er chique uit. 

Het was echt een super ervaring en ben echt heel erg dankbaar dat ik dit heb mee mogen maken. Ik heb een mooie collectie kunnen zien vanaf de eerste rij en een super avondje gehad met lieve Tessa. Een avond om niet te vergeten! 

Wat vinden jullie van de kleding? 

2 opmerkingen:

  1. Wat gaaf! De kleding ziet er erg mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zooo leuk! Tony Cohen heeft altijd een leuke collectie, love it!

    BeantwoordenVerwijderen