maandag 29 juni 2015

REVIEW + WINACTIE TELEFOONHOESJESTORE


Hey lezers! Ik ben vast niet de enige als ik zeg dat ik mijn telefoon vaak los in mijn tas gooi. Niet heel slim, aangezien er allerlei spullen inzitten die beschadigingen aan je telefoon kan geven. En vooral sleutels zijn erg gevaarlijk. Toen ik een mailtje kreeg van telefoonhoesjestore.com met de vraag of ik een telefoonhoesje wilde ontvangen, hoefde ik geen moment na te denken. Natuurlijk wilde ik dat. Dus bij deze, een review met als afsluiter een leuke winactie!


Over telefoonhoesjestore.com
Telefoonhoesjestore.com is een webshop die hoesjes verkoopt voor veel verschillende soorten telefoons. Ze verkopen onder ander Samsung Galaxy S5 hoesjes en Iphone 6 hoesjes. Voor elk type telefoon hebben ze een ruim assortiment aan telefoonhoesjes.Mijn mening over mijn hoesje
Toen ik hoorde dat ik een telefoonhoesje uit mocht kiezen ben ik snel gaan kijken op de webshop. Er was zoveel keuze, dat ik eerst niet wist waaruit ik moest kiezen. Totdat mijn oog viel op de categorie portomoneehoesjes. Mijn keuze was gemaakt! Ik wilde al langere tijd zo’n hoesje, omdat het mij heel erg handig leek. Ik heb zelf altijd van die hele grote portemonnees. Heel erg leuk, maar neemt ook altijd veel ruimte in je tas in beslag. Vooral wanneer ik een klein tasje meeneem heb ik eigenlijk geen ruimte voor mijn telefoon én een portemonnee. Dus dit is de ideale oplossing.

Ik heb gekozen voor het roze gestikt lederen hoesje. Hierbij heb je ruimte voor je telefoon en drie pasjes. Eventueel kan je ook nog 2 pasjes bij elkaar stoppen, zodat je meer mee kan nemen. Wanneer je briefgeld mee wilt nemen kan je dit bij je telefoon stoppen.
De kwaliteit van het hoesje is erg goed. Het is een stevig hoesje en het straat ook kwaliteit uit. Ik ben er erg tevreden over!


Winactie
Ik mag een hoesje naar keuze weggeven! Om kans hierop te maken moet je het volgende doen:

- laat een reactie achter met een geldig emailadres waarin staat dat je meedoet
- Like de Facebookpagina van telefoonhoesjestore.nl
- Volg mijn blog op Bloglovin

Op 22 juli ben ik jarig! Dus het lijkt mij wel een leuk idee om dan de winnaar bekend te maken. Als een soort cadeautje voor mijn lezers! Op 22 juli krijgt de winnaar dus een e-mail van mij! 

Liefs, Vera
7 opmerkingen:

 1. Hoi Vera wat een leuke actie en wat een leuk stukje weer. Blijf alsjeblieft doorgaan met schrijven in jou blog want hij wordt met plezier gelezen.Groetjes Jacqueline. Mijn mail is jacqueline.brenker@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast een gelukkige verjaardag! Wat een leuke winactie ook, ik doe heel graag mee en heb alles gedaan :)

  Liefs,
  Lise (lise_wolters@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Phuong7/09/2015

  Echt super lief.
  Dankjewel! <3
  phuong@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne actie, ik doe graag mee. Heb de Facebook-pagina geliked en volg je via Bloglovin'. Mijn e-mailadres is florence.wijnen@hotmail.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey!!! Ik doe mee met de winactie :) en ik heb alles gedaan!!! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oww en mijn email adres is annaliesschep@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen