woensdag 17 juni 2015

A NEW BEGIN


Hey Girls! Ah, ik ben zo blij! Ik heb een nieuwe lay-out! Na uren te hebben gespendeerd aan het rondkijken op etsy.com heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt. Ik heb een lay-out gekocht. En wat ben ik er blij mee. Omdat ik niet een genie ben met html-codes en toch iets weg heb van een digibeet was dit eigenlijk wel een goede oplossing voor mij. Ik irriteerde mij mateloos aan mijn oude lay-out. Het zag er onprofessioneel uit. Maar dat is nu dus verleden tijd.

Ik heb nu zóveel ideeën, inspiratie, tijd én zin om aan mijn blog te werken. Ik heb vakantie en dus mega veel tijd. Ik kan niet wachten om te werken aan mijn blog. Dus ja, de aankomende tijd kunnen jullie weer veel artikelen verwachten!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lay-out?

Liefs, Vera

9 opmerkingen:

 1. Ziet er prachtig uit Vera!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooiee layout! Simpel maar erg mooi! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel mooi! Lekker clean.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love it! Ziet er erg clean uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je layout heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kenley6/18/2015

  Vind 2 dingen heel leuk!
  -Je nieuw layout
  -Het feit dat je me "girl" noemt xd

  BeantwoordenVerwijderen