donderdag 18 juni 2015

SUMMER SHOPLOGHey! Ik heb laatste tijd best wel veel kleding gekocht en het leek mij leuk om deze met jullie te delen. Het is een verzameling van kleding die ik de afgelopen tijd heb gekocht. Jammer genoeg heb ik ze nog niet heel vaak kunnen aantrekken met dit heerlijke *uchum* weer van de laatste tijd, maar ach.. het staat in ieder geval leuk in mijn kast.

En ik begin maar gelijk met het pronkstuk van mijn verzameling.. Mijn nieuwe slip ons. Love them! SLIP ONS: 35,OO MANGO
SHORT: 19,99 PULL&BEAR
JUMPSUIT: 29.95 WELOVEFASHIONGIRLS.COM
TOP: 10.00 H&M
CROPTOP: 5.00 H&M
WIT CROPPED SHIRTJE: BERSHKA
KOKERROK: 12.95 VERO MODA
JURK: BERSHKA
HEMPJE: BERSHKA

Ik kan niet wachten totdat ik outfit foto's kan maken met mijn nieuwe kleding. Zon, waar blijf je? 

Welk item vinden jullie het leukst?

Liefs, Vera

2 opmerkingen: