vrijdag 19 juni 2015

MIJN ARTIKEL OP GIRLSCENEHey lieve lezers,

Al weer een hele tijd geleden (ik denk zo’n 10 maanden terug) kwam er een oproep op girlscene.nl. OPROEP: Modeschrijfsters gezocht. Ik las de oproep en wist het meteen. Dit ga ik doen! Wat een kans dat girlscene hier geeft aan meiden die van schrijven én mode houden. Zoals (waarschijnlijk) veel van jullie wel weten is girlscene een van de grootste meidenwebsites van Nederland.

Ik hoefde geen moment na te denken en rende snel naar mijn laptop.  Ik opende Word en het artikel was in een mum van tijd af. En wat was ik er trots op. Nog steeds trouwens.

Met trillende handen verstuurde ik het naar de redactie. En ja hoor.. Mijn artikel zou geplaatst worden. Wat was ik blij. En na vier maanden nog steeds. Want ondertussen is dit artikel al zo’n 10.000 keer gelezen. WAUW.. kan het nog steeds niet geloven.

Voor heel veel mensen stelt dit misschien niet veel voor. Maar voor mij wel. Een artikel, door mij geschreven en door zóveel mensen al gelezen. Ik kan het nog steeds niet geloven. Ja, dit is wel een geluksmomentje voor mij.. 

Klik hier om naar het artikel op Girlscene te gaan en klik hier en hier om naar het artikel op mijn blog te gaan.

Liefs, Vera

1 opmerking:

  1. Ben trots op je Vera! Je schrijft erg leuk. Heb je van papa ♡

    BeantwoordenVerwijderen