dinsdag 21 juli 2015

18th birthday!


Jaaaa, vandaag is mijn 18e verjaardag! Ik ga heerlijk een dagje weg naar Maastricht met mijn lieve vriend. Lekker shoppen en terrasjes pakken. Ik kijk er nu al naar uit. Gisteren ging ik een outfit shoppen om vandaag te dragen. Samen met lieve Tessa en Annalies. Jullie zullen snel foto's zien van mijn outfit van vandaag, maar vandaag heb ik mijn outfit van gisteren voor jullie. Lekker ingewikkeld, haha. Enjoy! 


Vandaag is ook mijn winactie afgelopen. De winnaar heeft van mij een mailtje ontvangen!

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs, Vera

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem7/22/2015

  Gefeliciteerd met deze mooie leeftijd! Fijne dag!
  Groetjes Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Shit, 1 dag te laat: nog gefeliciteeeerd! Wat een prachtig jurkje!

  p.s. leuke blog! +1! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd! Hele mooie jurk heb je aan :)
  Hopelijk heb je een leuke dag gehad! Leuke blog! Xx

  BeantwoordenVerwijderen