dinsdag 29 oktober 2013

Beauty: Nieuwe lipstick

Ik heb laatst in Amsterdam deze lipstick gekocht en ik ben er helemaal fan van! Lees snel verder om erachter te komen waardoor ik er helemaal gek van ben! Deze lipstick komt van de Hema en is uit de collectie van de Longer Lasting Lipstick. Dit is nummer 06. 
Ik was al een tijdje opzoek naar een mooie, rode en goede lipstick, maar omdat mijn budget best laag is kon ik er maar geen een vinden. Vaak zijn goede lipsticks best prijzig. 10 euro of duurder vind ik eigenlijk al te duur en dan is het best moeilijk om er een te vinden. Deze lipstick was maar 3,50 en ik vind het zo'n goed product! Ik had het vandaag voor het eerst op en het is een hele mooie donkere rood. Ook blijft het bij mij gewoon de hele dag goed zitten. Ik heb het geen een keer hoeven bijwerken! Pas na het avondeten (ik at kippenkluitjes) was het er af gegaan, maar dat is best begrijpelijk, haha! 
Dus voor een prijs van 3,50 kan ik deze lipstick zeker aanraden! 13 opmerkingen:

 1. Ik heb laatst in de hema gestaan maar kon toen geen mooie kleuren vinden vind deze wel mooi! Misschien kun je de volgende keer ook een handswatch erbij doen dan is het nog wel beter te zien. (zag je blog op facebook voorbij komen) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik moest ook wel even zoeken maar uiteindelijk wel met resultaat, haha! Ohja, dat is wel handig ja! Bedankt voor de tip, ga ik zeker de volgende keer doen!

   Liefs

   Verwijderen
 2. Wat een tof kleurtje! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur, staat je goed! Hij lijkt me ook fijn 'creamy'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, klopt. Tis echt een hele fijne lipstick!

   Verwijderen
 4. is hij goed dekkend? hij is namelijk wel heel gepigmenteerd maar ik twijfelde laatst over de dekking omdat dat bij goedkope lipsticks wel vaker een issue is en heb hem daarom maar niet gekocht... een hand swatch zou inderdaad handig zijn! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind hem best goed! Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik niet heel veel verstand heb van make-up en dat dit mijn eerste lipstick is. Ik weet niet hoe het zit met duurdere lipsticks en hoe die dekken, maar ik vind dat deze best goed dekt!

   Verwijderen
  2. okee dankje :) ik heb laatst wel een andere van hema gekocht en ik vind het inderdaad voor zo'n lage prijs echt goed!

   Verwijderen
 5. Prachtige kleur! Ik ben ook dol op de hema lippenstiftjes. :) Liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, ik ook. Ga er zeker meer van kopen, haha!

   Liefs,

   Verwijderen
 6. je staat mooi me dit kleurtje! xx

  BeantwoordenVerwijderen