woensdag 16 oktober 2013

Mijn haarproducten

Mijn haar was altijd een pluizige en klitterige puinhoop, totdat ik een tijdje geleden een nieuwe shampoo ontdekte. Andrélon Oil&Care shampoo en crèmespoeling.
Ik gebruikte hiervoor altijd de Andrélon glans shampoo en crèmespoeling, maar hoevaak ik mijn haar ook waste en borstelde, het bleef maar pluizen en er zaten ongelofelijk grote klitten in.
Ik was al een tijdje opzoek naar een goede shampoo en thank god kwam ik deze tegen.
Mijn haarwas routine: 

Als eerste gebruik ik de shampoo. Ik doe redelijk veel shampoo in mijn haar want voor mijn gevoel wordt het dan schoner. Vast onzin, maarja.. 

Nadat ik mijn haar heb uitgespoeld doe ik er crèmespoeling in en laat dit een paar minuutjes inwerken. Na een paar minuutjes spoel ik het uit. Vooral de onderkant van mijn haar smeer ik goed ermee in, omdat daar vaak mijn haar droog is.

Na de crèmespoeling was ik vaak nog een keer mijn haar. Geen idee waarom, maar dat is een vaste gewoonte van mij, haha!

Verder gebruik ik elke ochtend de anti-klitspray ook van Andrèlon. Deze spray vind ik ook erg fijn, omdat mijn haar hier ook echt de rest van de dag minder in de klit gaat zitten. Er zit wel een geurtje aan deze spray, maar deze is niet echt opvallend sterk. Ook ruik je het geurtje eigenlijk alleen maar als je het in je haar spuit en daarna bijna niet meer.

Ik kan deze haarproducten zeker aanraden voor mensen die, net als mij, last hebben van droog en pluizig haar. Ik merk duidelijk verschil. Mijn haar is zachter en ziet er gezonder uit. 

Welke haarproducten gebruik jij en raad jij iedereen aan?

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Anoniem10/16/2013

  Klinkt goed! Vroegâh (oke, een paar jaar geleden haha) had ik ook enorm pluishaar. Er was echt niks mee te beginnen.. Heb toen alles zo'n beetje geprobeerd. Sinds een paar jaar hoef ik bijna niets aan mijn haar te doen. Ik was het, kam het en dan zit het goed. Zo fijn! Ik gebruik een Turkse shampoo van het merk Blendax, perfect spul voor mijn haar. Ik gebruik geen conditioner meer, alleen een paar drupjes van het Hegron serum van de action als ik wat klitten heb.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, super! Voelt echt goed als je eindelijk het goede haarproducht hebt gevonden, haha!

   Verwijderen
 2. Lijkt mij een fijn product! Ik heb ook best wel vaak last van pluizig haar! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pluishaar is echt het vervelendste wat er is.. Haha! Maar dan zou ik deze echt aanraden!

   Verwijderen