maandag 28 oktober 2013

SieradenkastjeIk heb al een hele tijd terug voor mijn verjaardag dit super leuke kastje gekregen en eindelijk hangt het aan mijn muur! Het kastje is super handig om je sieraden in op te bergen en is ook nog is hartstikke leuk doordat je je eigen foto's erin kan doen aan de voorkant. Daar heb ik alleen nog geen tijd voor gehad, maar hier alvast een paar foto's!


Het kastje is ingedeeld in overzichtelijke vlakken. Aan de linkerkant heb ik mijn armbanden opgehangen. Er hangt een ketting want mijn andere kettingen zijn te lang om hier op te hangen. Aan de rechterkant heb ik mijn ringen en een paar oorbellen opgehangen en in de vakjes onderin zitten mijn langere kettingen en overige spulletjes.Wat ik ook echt super leuk vind is de bekleding. Ik ben zelf helemaal gek van stippen en dat maakt dit kastje nog leuker! 
Ik heb niet zo heel veel sieraden dus ik heb nog veel plek over. Een goed excuus om veel sieraden te gaan kopen! 

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Vera

5 opmerkingen:

 1. Wauw, die is inderdaad mooi! De bekleding is inderdaad ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk sieradendoosje! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig sieradendoosje en wat origineel aan de muur :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12/06/2014

  Heeii het is misschien een tijdje geleden dat je dit heb geplaatst, maar ik vind het kastje ge wel dig!!!! Weet je misschien waar je het van hebt gekregen?? Het ziet er zo leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen