donderdag 24 oktober 2013

My favourite shoesIk ben officieel verslaafd aan schoenen. Ik kan er maar niet genoeg hebben. Ik heb een top 4 voor jullie gemaakt van mijn favoriete schoenen.

Op nummer 1 staan mijn geweldige leuke winter palladiums. Ik hou echt van ze. De binnenkant is helemaal gevuld met bont en ze zitten echt heerlijk warm! Wat ik zo leuk vind aan deze schoenen is dat je ze als laarsjes kan dragen, maar je kan ze ook omvouwen dat je de bontrand ziet. Is ook erg handig voor als het regent/sneeuwt en je niet wilt dat de bont vies en nat wordt! Zo heb je een schoen, die je op twee manieren kan dragen.


Voor mijn nummer 2 heb ik gekozen voor weer Palladiums, maar dan is dit meer de zomerversie. Bij deze schoenen zit er geen bont van binnen en het model is anders. Ze lopen echt heel goed en stevig en de kleur vind ik helemaal geweldig! 


Deze laarsjes hebben jullie al een paar keer eerder gezien in een outfit post. Ik heb deze op nummer 3 gezet omdat het echt de handigste laarsjes zijn op het gebied van combineren. Ze passen echt overal bij en daarnaast zitten ook deze laarsjes heel stevig! 


Toen ik deze laarsjes zag in de winkel (bij Zara), was ik gelijk helemaal verliefd. Ik heb bijna geen bruine schoenen dus deze laarsjes moest ik gewoon hebben. Ik heb deze op nummer 4 gezet omdat ze wel echt heel leuk zijn, maar ze zitten iets minder lekker. De schoenen zijn erg smal. Gelukkig mijn voeten ook dus ik pas erin, maar het zijn geen schoenen die je aandoet als je een hele dag moet lopen. Toch ben ik er erg blij mee! 

Dit zijn mijn favoriete schoenen en ik kan niet wachten om meer schoenen te kopen!
Wat zijn jou favoriete schoenen?

Liefs, Vera4 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik vind vooral je 3e paar schoenen heel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de eerste echt heel leuk :) Wist niet dat ze dat zo noemden hihi XD

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuke schoenen! Die eerste twee paar zijn echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen