vrijdag 11 oktober 2013

Update

De laatste dag van de week, vrijdag. Een dag waarop het alleen maar kan regenen, maar ook een dag waarop je eindelijk weekend hebt!
Na een lange dag kletsnat thuiskomen. Ik heb lekker m'n schapenpakje aangetrokken, warme chocolademelk gemaakt, GTST teruggekeken, in m'n stijlbijbel van ELLE gebladerd en straks lekker pizza eten.Verder even een heel random berichtje, maar waar ik toch nog even een klein stukje over wil schrijven.
Afgelopen dinsdag ben ik naar Amsterdam geweest met school. We gingen daar musea's bekijken. En gelukkig hadden we ook vrije tijd en ik ben toen wezen shoppen met mijn lieve vriendinnen.
Ik heb toen bij de H&M een zwart hoedje gekocht waar ik super blij mee ben. Ik zocht al een tijdje zo'n hoedje en heb het eindelijk gevonden.


(Hoedje: 10 euro bij H&M)


Gaan jullie nog iets leuks doen in je weekend?

Liefs, Vera

(Foto's: Eigen foto's en van We Heart It.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten