zondag 6 oktober 2013

Remember me

Remember me gaat over Tyler Hawkings (gespeeld door Robert Pattinson) die na de zelfmoord van zijn broer een zooitje maakt van zijn leven. Nadat hij bij het stappen in een vechtpartij beland krijgt hij ruzie met een politieagent. Tyler legt het met de mooie dochter Ally (gespeeld door Emilie de Ravin) aan van de agent.
Tyler en Ally leren elkaar kennen en ze passen goed bij elkaar. Als Ally aan Tyler verteld dat haar moeder is vermoord toen ze klein was, scheppen ze al helemaal een band en worden verliefd.
Maar Tyler zit nog met een probleem. De waarheid vertellen aan Ally waarom hij eigenlijk op haar afstapte. 

Remember me is geregiseerd door Allen Coulter en was in Nederland te zien vanaf 1 april 2010.

Deze film behoort tot mijn favoriete films en ik raad iedereen aan om deze te gaan kijken! Het is een echte huilfilm, maar ook een film waar je om kan lachen. Ook wordt er heel goed en mooi geacteerd in de film dat je zelf helemaal in het verhaal gaat zitten. Daardoor leef je heel erg mee met de personages..

Wat is jullie favoriete film?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Ik heb nog nooit van deze film gehoord! Tijd om hem binnenkort te gaan kijken! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa, echt doen! Tis zeker een van de mooiste films die ik heb gezien. Echt een aanrader! xxx

      Verwijderen