woensdag 2 oktober 2013

Can't live without..

Hoi allemaal!

Ik zat mij een beetje te vervelen en ik dacht, laat ik weer leuk een berichtje plaatsen op mijn blog. 
Ik heb een paar van mijn spulletjes opgezocht wat ik echt niet kan missen.
Lees snel verder!
Can't live without mijn haarspray van Andrélon. Ja, ik weet het. Er staat groot op perfecte krul en aangezien ik steil haar heb is het dus eigenlijk niet voor mij. Maar de geur ervan is zo lekker, dat ik het gewoon moet hebben. Maar mijn haar een pluisdagje heeft, is het ook een goed middel tegen pluishaar. Het is best een dure haarspray, dus niet te snel opmaken. Weet niet meer precies hoeveel, maar zeker wel tegen de 5/6 euro. 


Can't live without mijn Swarovski ring. Ik heb deze van mijn lieve vriendje gekregen en ik ben er echt zo gek op. Ik draag deze ring zo vaak als ik kan. 

Can't live without mijn hele leuke, schattige haar-elastiekjes met een gouden strikje. Deze kun je kopen bij de H&M. De precieze prijs weet ik niet meer, maar het was onder de 4 euro dacht ik. 

Can't live without mijn haarspeld met een grote bruine strik erop. Ik hou echt van deze haarspeld. Je kan het indoen als je een hoge knot in hebt, of je voorplukjes naar achteren doen en het daar vast zetten met deze speld. Ik heb het gekocht bij de Six voor 3.50.


Can't live without het overheerlijke luchtje 'The One' van Dolce&Gabbana. Dit is al de tweede keer dat ik dit luchtje heb. Helaas is die nu bijna op, maar ik ga het zeker nog een keer kopen. Ik had het als een cadeautje gekregen en de body lotion zat erbij. De body lotion ruikt ook echt super lekker. Zeker een aanrader!


Can't live without mijn gouden ring. Ik hou zelf erg van grote ringen. Deze ring is opvallend maar niet te erg. Het maakt je outfit helemaal af. Deze ring heb ik gekocht bij de Primark voor 1.50.Can't live without mijn gouden armband. Deze armband is groot, heel groot. Maar ik hou ervan. Zelf draag ik eigenlijk nooit armbanden, maar deze armband moest ik gewoon hebben. Geen woorden meer voor, haha. De armband heb ik gekocht bij Six en was 9.95.


Can't live without mijn zwarte basic muts. Ik hou erg van mutsen. Het is lekker warm en je kan het heel leuk combineren voor in de winter. Ik heb meerdere mutsen, maar ik ben wel heel blij met deze. Omdat die zwart is, past die overal bij. Je kan deze muts kopen bij de H&M voor 5 euro. 


Can't live without mijn schapenpak! Ja, ja. Het beste heb ik voor het laatste bewaard. Dit pak zit zo lekker warm en is zo zacht. Perfect voor de koude dagen. Super leuk detail, op de capuchon zitten oortjes.
Met dit pak wordt het dus geen kou meer lijden! Je kan dit pak, maar ook allerlei andere vormen ervan, kopen bij de Primark. De prijs weet ik niet. Ik heb het cadeau gehad.Dit waren de dingen die ik zeker niet kan missen in mijn leven. 
Wat kan jij echt niet missen in je leven?

Liefs, Vera

14 opmerkingen:

 1. aah dat schapen pak is zooo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem10/02/2013

  Yaay dat schapenpakkie heb ik ook! Leuk blog Veertje xxx Nanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awhh dat schapenpak! Leuke ring trouwens! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem10/06/2013

  zo wat een leuke dingen weer zeg waar haal jij het geld vandaan zou ik ook wel willen nou ik sluit maar weer af hoor kusjes wilma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha aw dat schapenpakje!
  Leuke post X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahah dat schappenpak is geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen