vrijdag 27 september 2013

Musthave

Hoi allemaal,

Ik heb gister even gewinkeld en heb iets gekocht waar ik zo ontzettend blij mee ben. Namelijk een skater skirt met kattenprint erop. Het rokje was 15 euro en komt van de H&M vandaan.
Omdat het herfst is en het alweer redelijk koud wordt (vooral als je in de ochtend onderweg naar school bent) heb ik het rokje gecombineerd met een dikke zwarte panty.Verder heb ik er een basic zwart shirt aan met lange mouwen en daarover een denim jacket om het zwart wit van de outfit te doorbreken en er kleur in te brengen. 

Als schoenen heb ik gekozen voor mijn superleuke zwarte veterlaarsjes van Cellini. Ik vind het een erg leuk effect hebben om onder een 'schattig' rokje (of jurkje) juist wat stoerdere schoenen te doen.

En als laatste heb ik mijn haar in een grote donut knot gedaan om mijn outfit helemaal af te maken.
Met deze outfit ben ik helemaal klaar voor de herfst!

Wat is jullie favoriete outfit voor in de herfst?

Liefs, Vera


6 opmerkingen: