dinsdag 24 september 2013

Favoriete nagellak

De deur uitgaan zonder een leuk kleurtje op m'n nagels zie je mij niet zo snel doen.
Nagellak maakt je outfit helemaal af en je nagels zien er ook gelijk een stuk netter uit.
Mijn favoriete kleurtje op dit moment is Raindrop 325 van NYC en heb ik gekocht bij de Kruidvat voor 3.99.
Het is wel een zomerkleurtje maar dat kan voor nu nog wel even.
Ik vind het zelf ook super handig, want deze nagellak droogt snel! Als ik mijn nagels heb gelakt kan ik nooit geduldig wachten totdat het helemaal goed is opgedroogd waardoor het weer snel beschadig en ik weer helemaal overnieuw kan beginnen. Daar heb ik nu dus geen last van!

Om de nagellak nog iets leuker te maken heb ik op de ringvinger glitter lak aangebracht. Ik vind dat dat een net iets leuker effect heeft. Deze nagellak heb ik als cadeautje gekregen maar volgens mij kan je deze krijgen bij de H&M.


Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Kijk nagellak, daar houd ik van :) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. So pretty...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw mooie nagellak! zullen we elkaar volgen? lijkt me erg leuk!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, lief van je! Jaaa, lijkt mij ook leuk. Ik follow je! xxx

   Verwijderen