maandag 4 november 2013

Beauty: Nude nagellakVoor de meiden die niet van felle kleurtjes op de nagels houden of als je gewoon geen zin hebt in een fel kleurtje zijn de Ulti Mate Nudes nagellakjes van Catrice perfect! Lees snel verder voor meer! 


 Ik heb twee kleurtjes uit deze lijn. Nummer 090 'Karl Says TrĂ©s Chic' en nummer 050 'Moulin Rouge Light'. Er zijn nog veel meer kleurtjes uit de Ulti Mate Nudes lijn maar nu heb ik alleen nog maar deze twee.
Dit is nummer 090 en vind ik persoonlijk net iets mooier dan het andere lakje. Deze nagellak heeft een mooi, basic kleurtje wat makkelijk te combineren is. Na twee lagen zit dit lakje mooi en dekt goed!
Nummer 050 'Moulin Rouge Light' vind ik ook een erg mooie kleur. Deze kleur is een erg onopvallende kleur, maar dat maakt het juist mooi. Het ziet er toch iets netter uit dan als je het niet lakt. 
Deze lak is bijvoorbeeld een goed kleurtje voor je werk of andere gelegenheden waar een opvallende kleur niet is toegestaan. Het is het beste om bij deze lak drie lagen te doen. Doordat het een lichte kleur is, dekt die wat minder goed. 

Ik vind de nagellak van Catrice erg goed. Catrice heeft veel verschillende en leuke kleurtjes voor een betaalbare prijs. Ik heb al een aantal kleurtjes van dit merk en ben zeker van plan om er meer te gaan kopen! 

Liefs,

Vera


6 opmerkingen: