vrijdag 29 november 2013

Love is in the air..Dit berichtje gaat niet over een kledingstuk of over een leuk nagellak kleurtje. Dit berichtje gaat over mijn lieve vriendje. Ik weet dat dit misschien niet thuis hoort op een fashionblog, maar ik vind dat ik mijn vriendje wel even in het zonnetje mag zetten.
Vandaag had ik een lange schooldag van 8.30 uur tot 16.30 uur. Vermoeid kwam ik thuis en ging lekker op de bank zitten. Er werd aangebeld en ik deed open en er stond een vrouw met een grote bos rozen voor de deur, voor mij.  Ik schrok me rot. En toen ik in het kaartje keek zag ik er een lief tekstje in staan van Michael.
Een perfect cadeau. Welk meisje wilt dat nou niet. Onverwacht een bos bloemen bezorgd krijgen die is verstuurd door je vriendje.

Dus hierbij, lieve Michael.
Ik hou van je!

6 opmerkingen:

 1. Aahw wat lief van je vriendje! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah wat leuk zeg! waren er meer jongens die dit ook zouden doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie bos en ook echt een superlief gebaar! :-)

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend lief zeg en wat een mooie bos rozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend lief cadeau! en zo onverwacht! ik vind het juist
  wel leuk om meer persoonlijke dingen op je blog te gaan zien

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen