maandag 18 november 2013

Fashion: Mini-Shoplog


Als ik ga winkelen koop ik eigenlijk nooit veel kleding in een keer, maar een, twee of drie kledingstukken. 
Doordat ik niet heel veel geld heb per maand, koop ik liever wat minder en dat ik nog wat geld over hou, dan dat ik al mijn geld gelijk op een dag opmaak.
Gisteren ging ik winkelen met mijn moeder en heb ik twee super leuke dingen gekocht bij de H&M. 
Ik ben er erg blij mee en mij leek het wel leuk om dat met jullie te delen.
Dus hier is een mini-shoplog voor jullie! 


Ik vind deze trui erg leuk. Het is best een simpele grijze trui, maar door de opdruk van een panter(?) wordt deze trui net iets specialer. De opdruk is ook anders dan wat het normaal is. Het is namelijk gevuld met een soort van vulling waardoor het een soort van 3D-effect geeft. Dit effect vind ik zelf erg leuk.
Trui: H&M 17.95 
Broek: H&M 19.95

Toen ik deze broek zag, was ik gelijk verliefd. Maar toch twijfelde ik wel even of ik hem zou kopen.
Dit komt doordat de voorkant van leer is en de achterkant van een normale zwarte stof. Zelf draag ik nooit iets van leer dus ik moest wel even nadenken. Uiteindelijk heb ik het toch gedaan en ik heb er zeker geen spijt van!


6 opmerkingen: