maandag 11 november 2013

Fashion: Nieuwe aankopen


Gister heb ik gewinkeld in Amsterdam en ik heb twee super leuke spulletjes gekocht. Lees snel verder voor meer! 
Ik heb niet veel gekocht gister. Er waren wel leuke dingen te vinden maar niet echt iets wat ik perse moest hebben. Uiteindelijk heb ik toch nog twee dingen gekocht waar ik erg blij mee ben. Een nagellakje en een super leuke sjaal! 
Deze nagellak heb ik bij de HEMA gekocht voor maar 2.50. Een erg leuke prijs voor zo'n mooi lakje. Het lakje heeft een soort van rood/bruine gloed en is dus een erg leuke kleur voor in de herfst. Deze kleur kan je goed combineren, doordat het een neutrale kleur is. Ik heb er drie lagen op gedaan. Je kan er ook twee lagen op doen, dan wordt de kleur iets lichter maar is ook zeker mooi. Het ligt er net aan wat jij zelf mooier vindt. Dit is de sjaal die ik heb gekocht en ik ben er zo blij mee! De sjaal is erg lang dus je kan hem lekker vaak om je heen doen. Wat ik vooral zo leuk er aan vind is het patroontje. Deze kleuren passen echt overal bij en dus lekker makkelijk te combineren! Ik heb hem gekocht bij de H&M voor maar 7.99 euro.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? 

Liefs, Vera 7 opmerkingen:

 1. die nagellak heb ik toevallig ook gekocht zaterdag ik heb hem nu op, leuke kleur is het hé :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei heel leuk! Ik hou echt van zulke rode nagellak kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi lakje en je sjaal ziet er lekker warm uit! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeel leuk allebei! Die sjaal is super mooi! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke foto's ziet er super uit
  de nagellak is ook echt gaaf

  liefs,
  http://rachelkromdijk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen