maandag 25 november 2013

Mijn Favoriete Primark spullen


Aangezien er een Primark in mijn stad zit, ga ik er af en toe is langs. Niet te vaak, omdat het voor mij niet zo'n bijzondere winkel meer is. Als ik naar de Primark ga, kom ik nooit met tassen vol kleding weer thuis. Ik koop vaak dan maar een of twee spulletjes.
Ik heb voor jullie een selectie gemaakt met mijn favoriete spulletjes van de Primark.Deze trui is perfect voor de kerst. Ik heb hem vorig jaar rond de wintertijd gekocht en hij is nog steeds in perfecte staat. Het stofje is een soort van glitter goud/bruin. Het enige minpuntje is dat je met deze trui vaak achter dingen blijft haken.
Ik heb een aantal blouses van de Primark maar deze twee zijn mijn favoriet. De zwarte blouse is erg mooi en chique. De voorkant is van normale lengte en de achterkant is redelijk lang. Ik vind de gouden details erg mooi staan bij het zwart.

De spijkerblouse vind ik zo leuk door de mouwen. Je kan overal basic spijkerblouses kopen, maar deze is gewoon net iets anders. De mouwen zijn doorzichtig en er zit een opdruk op met hartjes.


Dit armbandje heb ik laatst gekocht en ik vind hem echt super leuk. Wat ik vooral erg leuk vind, is dat de kleuren goud met zilver zijn gemixt. Een leuk armbandje wat goed te combineren is!

Ik koop niet vaak spullen bij de Primark omdat de kwaliteit vaak wel aan de mindere kant is.
Maar af en toe hangt de winkel echt vol met spullen die je moet hebben dus kan ik het weer niet laten om inkopen te gaan doen, haha!

Kopen jullie vaak kleding bij de Primark?

Liefs, Vera

14 opmerkingen:

 1. wauw die eerste trui is erg mooi, de armbanden zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De trui is erg mooi! En die blouse met die hartjes is echt super leuk! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat voor camera gebruik je en hoe zorg je er voor dat je zulk goed licht hebt? (heb zelf echt major issues met dat soort dingen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb je een berichtje via facebook gestuurd. Zo'n verhaal, haha!

   Verwijderen
 4. Die trui & armband vind ik supermooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die trui is echt heel mooi! En lekker feestelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ziet er goed uit en die trui is heel gaaf
  en heel leuk voor de kerst!

  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke spulletjes! Ik ben vandaag ook langs geweest, beetje goed zoeken en er ligt echt genoeg tussen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, wat een mooie favorieten! Die trui vind ik vooral heel erg gaaf!
  Ondanks dat de kwaliteit niet zo heel mooi is, vind ik het toch altijd leuk om naar de Primark te gaan haha! Ik ben pas geleden nog geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die trui is supermooi! Altijd als ik in de primark loop zie ik nooit iets leuks en dan komen andere terug met spullen waarvan ik me afvraag waar ze die in godsnaam gevonden hebben… Zoals die trui nu haha! Ik volg je nu via bloglovin :) XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, soms is het wel goed zoeken hoor. En af en toe hangen er wel veel leuke spulletjes. Ik volg je terug! xxxx

   Verwijderen
 10. Dat zwarte blousje ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die trui en die armband zou ik ook zo kunnen dragen! Maar meestal koop ik alleen accessoires bij de Primark. Véél te druk bij de pashokjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen