woensdag 20 november 2013

My fashion book


Mijn andere hobby naast bloggen is in dit boekje werken. Hierin maak ik collages met alle kleding, luchtjes, accessoires en make-up die ik wil hebben of gewoon leuk vindt. Ook maak ik af en toe tekeningen hierin. Dat doe ik niet zo vaak omdat ik er niet heel goed in ben, haha!
Omdat ik dit heel erg leuk vind om te doen, dacht ik dat het wel een leuk idee was om dit met jullie te delen.Ik heb thuis echt bergen tijdschriften liggen. Ik heb een abonnement op de Grazia. Dit is echt een super leuk blad met onderwerpen van fashion tot de grote blunders van celebs.
Ook hou ik er erg van om tijdschriften te kopen. Ik vind het heerlijk om op de bank te zitten met een grote beker thee of chocolademelk en een tijdschrift door te bladeren.
Met deze tijdschriften maak ik deze collages. Als ik kleding of iets dergelijks zie die ik erg leuk vind knip ik deze eruit. Ik vind het niet erg om in bladen te knippen, omdat ik er toch al zoveel heb.

Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Vera

18 opmerkingen:

 1. Oei ziet er super leuk uit!
  ik volg je nu op bloglovin en ik zou het leuk vinden als je me terug volgde!

  Lots of love,
  Naomi | www.naomijonker.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik volgde je al via bloglovin!

   Liefs

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit meis!
  ik hou ook van dit soort boekjes waar je in kan verven knippen plakken etc.
  ik volg je al een tijdje op gfc volg je mij al terug :)?
  zie je graag terug op mijn blog,

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja, ik volgde je al! Via bloglovin en GFC.

   Liefs

   Verwijderen
 3. Ziet er echt super leuk uit!
  Leuk idee (:

  Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat suuuuper leuk! En niet zeggen dat je er niet goed in bent, want ik vind het er wel echt super mooi uitzien! :) Ikzelf zou dat bijvoorbeeld nooit zo mooi kunnen tekenen, hahah! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien zeg. Ziet er heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super leuk gedaan! Kijk je er dan in als je gaat shoppen en inspiratie nodig hebt? Lijkt me erg leuk om met zoiets bezig te zijn! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heel leuk om te lezen.
   En ja, ik gebruik dit boekje deels als ik ga shoppen. Vaak staan er in tijdschriften kleding met prijzen die ver boven mijn budget zijn. Die plak ik in mijn boekje en dan is het een soort van missie om een look-a-like hierbij te vinden die wel betaalbaar is, haha!

   Verwijderen
 7. Oh wat leuk! Ik heb ook zo'n boek thuis liggen waar ik alles inplak ter inspiratie. Super leuk om eens door te bladeren :)
  En je niet zeggen dat je er niet goed in bent haha, die tekeningen zien er goed uit! :)
  Leuke blog heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om te lezen! En het is inderdaad erg leuk om zo'n boekje bij te houden. Erg goed ook tegen verveling, haha!
   En dankjewel, lief van je!

   Verwijderen
 8. Ziet er leuk uit! Ik vind het altijd heel erg leuk om te doen, al doe ik het niet heel vaak. Maar ik vind het fijn om inspiratie te halen uit tijdschriften en die dingen dan op te plakken. Leuk blog heb je ook! Gevolgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw gaaf! Ik vind je blog heeel mooi! Ik volg je al een tijdje op bloglovin & ik zou het tof vinden als je me terug zou volgen! :)

  liefs,
  Manon > Manonsjournal.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, super leuke reactie! En natuurlijk, ik volg je terug! :)

   Liefs!

   Verwijderen
  2. *ik volgde je al, haha! ;-)

   Verwijderen