vrijdag 27 mei 2016

OUTFIT | PANTALON


Het liefst zou ik elke dag in mijn pantalon lopen. Helaas heb ik maar één exemplaar in mijn kast liggen en aangezien die ook af en toe gewassen moet worden, kan het niet. Maar het is wel een goed excuus om er nog één (of meerdere) aan te schaffen. Het liefst wil ik ze in alle kleuren en ook een aantal met een leuk printje erop. Maar voor nu moet ik het lekker doen met een simpele zwarte.

Er is al wel vaker een outfit post online gekomen met mijn pantalon. Je kan het ook op veel verschillende manieren combineren. Ik heb het al een keer gecombineerd in een black on black outfit. Ook stond die super schattig met een roze blousje met kraag. Een andere favoriete combinatie van mij is met dit blousje van de H&M. Hij zit heerlijk en valt perfect. Door het printje wordt je outfit niet te saai. Doordat het een blouse is, kan je zo'n soort outfit naar nettere gelegenheden aantrekken. Maar je kan het ook lekker casual maken door er een paar witte sneakers onder te doen.

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

  1. Ja! Liefde voor pantalons, hihi. Die broeken zitten ZALIG! (Ookal is de mijn een soort chino variant als ik hem oprol, hihi.) Ik zou hem gewoon drie keer willen kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die broek is zo leuk! Weer eens iets anders dan een skinny jeans :) mooi met dat blouseje! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja staat echt heel leuk! Ik wil ook nog heel graag een mooie pantalon kopen, maar omdat ik best klein ben, zitten ze vaak niet zo mooi..zo jammer!

    BeantwoordenVerwijderen