dinsdag 31 mei 2016

NEW IN | GOLDEN BROGUES


Deze schoenen zijn een typisch gevalletje van you love them or you hate them. En ja, ik vind ze ge-wel-dig. Ik ben sowieso numero 1 fan van de zogeheten brogues. Ook wel herenschoentjes genoemd. Ik had al twee paar in mijn bezit en eigenlijk draag ik bijna dagelijks dit model schoen. Een aantal maanden geleden kwam de metallic trend helemaal in en ik was gelijk verliefd. Maar ik kwam ze alleen maar tegen van rond de 100 euro, en tja.. dat was toch een beetje te duur. Totdat ik ze laatst tegenkwam voor een wel heel leuk prijsje. En ik kon ze uiteraard niet laten liggen..Eigenlijk had ik de hoop al een beetje opgegeven dat ik ooit zo'n paar schoenen in mijn bezit zou krijgen. Maar daar stonden ze hoor.. totaal onverwacht zag ik ze staan bij de Van Haren. Nou, ik kon wel een gat in de lucht springen. Vooral om de prijs. Deze schatjes waren maar 24.95. En nee, ik maak geen typefout. Zo goedkoop waren ze echt.

Ik zal binnenkort laten zien hoe ik deze schoenen combineer!

Wat vind jij van deze schoenen?

Liefs, Vera

1 opmerking:

  1. Oh wauw! Mooi zijn ze. Ben benieuwd naar je outfit ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen