dinsdag 21 juni 2016

OUTFIT | OVERSIZED JACKET


Schooljaar is over, vakantie is begonnen. De afgelopen weken waren vrij stressvol. Mijn dagen zaten volgepropt met tentamens en deadlines, maar dat ligt nu allemaal achter mij. Nu alleen nog maar focussen op de leuke dingen. En het begon gisteren al gelijk goed. Ik heb na maanden weer afgesproken met mijn lieve blogvriendinnetje Tessa. We hadden echt de perfecte dag uitgekozen om outfitfoto's te maken (not). Het heeft echt de hele dag door geregend. Gelukkig wist Tessa een prachtig plekje in de stad om foto's te maken. En ik moet toegeven, ik ben heel blij met het eindresultaat!
Jas: Primar | T-shirt dress: H&M | Laarzen: Forever21

Een van mijn favoriete outfits van de laatste tijd is deze outfit. Het is een hele simpele, maar (al zeg ik het zelf) leuke outfit. De t-shirt dress komt van de H&M en zit echt heerlijk. Lekker wijd en comfy, precies waar ik van hou. En ja, mijn over-the-knee-laarzen.. echt wel een van mijn beste aankopen geweest. Ze passen echt overal onder en geeft een outfit net dat beetje extra wat het soms nodig heeft.

De jas komt van de Primark en ik heb hem al een tijdje in mijn bezit. Ik twijfelde er alleen heel erg over omdat die eigenlijk twee maten te groot is voor mij, maar toen ik hem in de winkel zag hangen vond ik hem te leuk om te laten hangen. Een hele tijd heb ik getwijfeld of hij eigenlijk niet echt veel te groot voor mij was en ik hem niet gewoon weg moest doen. Maar de laatste paar maanden vind ik hem steeds leuker worden. Hij zit alleen bij de mouwen iet wat te wijd, maar ik stoor mij er niet meer aan. De babyblauwe kleur waardoor ik verliefd ben geworden op deze jas heeft mij toch overgehaald: ik hou hem!

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Wauw echt een super gave outfit! Wij moeten ook echt weer snel een outfit gaan shooten samen :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die jas is mooi! Ik vind het juist wel leuk dat ie een beetje oversized is. Je laarzen staan ook mooi bij de outfit :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw, wat een geweldig mooie outfit is dit zeg, precies mijn stijl! Je jas is onwijs gaaf<3 Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eigenlijk heeft iedereen zo'n jas nodig, een die te groot is, met een leuke kleur want het geeft echt zo'n fancy vibe aan een outfit.

  BeantwoordenVerwijderen