vrijdag 24 juni 2016

SERIE | MY FASHION MUSTHAVE DEEL 1


My fashion musthave is een vijfdelige serie. In deze serie laat ik elke vrijdag een fashion item zien die niet te missen is in mijn garderobe. Vandaag het eerste deel. Hope you like it!

Vandaag in My Fashion Musthave laat ik mijn favoriete witte blouse zien. Vanaf het moment dat ik hem heb gekocht (en dat is alweer bijna een jaar geleden) draag ik hem best vaak. Door alle kleine Eiffeltorentjes erop, wordt je outfit gegarandeerd nét wat leuker dan wanneer je een simpele witte blouse draagt.Blouse: MANGO

De blouse kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Je kan het combineren met een rokje om de look wat schattiger te maken, maar ook met een boyfriendjeans staat het heel leuk. En juist omdat deze blouse zo veelzijdig is, is het een van mijn fashion musthaves!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten