zondag 26 juni 2016

OUTFIT | COLDPLAY CONCERT
Vrijdag 24 juni ben ik naar het concert van Coldplay geweest in de Arena. En het was geweldig. Wat een onwijs goede band is Coldplay toch. Ik heb van elke minuut genoten en ik kan oprecht zeggen dat dit het leukste concert was waar ik tot nu toe heen ben geweest. En bij een leuk concert hoort natuurlijk ook een leuke outfit. Ik heb gekozen voor een simpele en niet al te warme outfit.

Peplumtop: VERO MODA | Jeans: MANGO | Brogues: INVITO

De peplumtop die ik hier draag heb ik al sinds december 2014 en nog nooit gedragen. Ja, echt. Ik overdrijf niet. Het is echt een hele mooie top, maar ik wist gewoon niet zo goed hoe ik het moest combineren. Maar gelukkig bestaat daar de witte high waisted jeans waar bijna alles opstaat. Het maakt de outfit ook gelijk een stuk meer geschikt voor de zomer. En met mijn favoriete schoentjes eronder, wordt ik helemaal blij van deze outfit!

Wat vind jij van deze outfit?

Liefs, Vera2 opmerkingen:

  1. Die top vind ik heel mooi! Gaaf dat je bij Coldplay bent geweest :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook onwijs genoten vrijdag van het concert. Je outfit is ook on fleek!

    BeantwoordenVerwijderen