woensdag 18 mei 2016

OUTFIT | SUMMER OUTFIT IN SUNNY CURACAO


Mijn vriendje zat vanaf begin februari in Curaçao en het werd tijd om hem een bezoekje te brengen. Samen met mijn schoonfamilie ben ik afgereisd naar het warme en zonnige Curacao om hier 12 dagen lang te genieten van zon, strand, feestjes en natuurlijk mijn grote liefde.

Het was een vakantie om nooit meer te vergeten. Wat was het heerlijk om Jordy na 2.5 maand weer te kunnen zien en wij hebben onwijs genoten. In 12 dagen tijd heb ik toch behoorlijk veel van het eiland kunnen zien. Zo ben ik onder andere naar een struisvogelfarm geweest waar ik een struisvogel heb gevoerd (ahh!!), ik ben in een grot geweest en ik heb een mooi natuurpark mogen bezoeken. En bij dit natuurpark zit ook een prachtig afgelegen strand. Er was niemand te zien, dus dat vraagt natuurlijk maar om een ding.. Outfitfoto's maken!

Ben jij ooit eens in Curaçao geweest? 

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Curaçao lijkt me echt supergaaf! Ik ben er nog nooit geweest helaas. Mooie foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, zalig! (Ik zou er echt nooit heen willen gaan, want te warm voor mij, haha.) Prachtige foto's! En hoe tof dat je een struisvogel hebt gevoerd! Wow!

    BeantwoordenVerwijderen