zaterdag 3 januari 2015

2015
Wat ging 2014 snel voorbij. Het jaar is omgevlogen en er is veel gebeurd. Ik heb mijn havo diploma gehaald en in september ben ik gestart met mijn nieuwe opleiding. Ook was 2014 het jaar van keuzes maken en heb ik mensen achter mij gelaten. Maar in de plaats daarvan heb ik veel nieuwe geweldige mensen leren kennen, zoals bijvoorbeeld mijn lieve, lieve, lieve vriend.

2015 is aangebroken en ook ik heb zoals de meeste mensen wat voornemens opgesteld waarvan waarschijnlijk de meeste natuurlijk niet worden waargemaakt. Want ja, voornemens zijn er om gebroken te worden, toch?2015 wordt het jaar waarin ik 
 • mijn propedeuse haal 
 • na een jaar roepen dat ik wil gaan hardlopen dan nu eindelijk is ga beginnen met hardlopen  
 • wat meer naar de fruitschaal ga lopen 
 • wat meer aandacht aan mijn blog ga besteden 
 • minder slecht over mijzelf ga denken 
 • eindelijk weer is op vakantie ga naar een warm land 
 • mijn vliegangst ga overwinnen  
 • hopelijk nog veel meer leuke mensen leer kennen door middel van mijn blog 
 • de inhoud van mijn kledingkast ga verdriedubbelen 
 • naar Parijs ga (yesssss) 
 • nog meer schoenen ga kopen 
 • een spaarrekening ga openen en ook daadwerkelijk ga sparen 
 • 18 jaar wordt 

Oke, ja.. En meer kan ik echt niet verzinnen. Man, wat ben ik slecht in 'goede voornemens' verzinnen. Gelukkig haal ik er sowieso één, want 18 jaar worden, dat kan ik natuurlijk niet verbreken. 

Een héél fijn 2015 gewenst met heel veel liefde, geluk en leuke kleding toegewenst! Dat het een mooi jaar mag worden! :-)

Liefs, Vera 

6 opmerkingen:

 1. Hahah 'nog meer schoenen ga kopen' dat vind ik een heel mooi voornemen! En omg naar Parijs!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh wat een super leuke doelen allemaal! De inhoud van je kledingkast verdriedubbelen, vind ik ook we leen goeie haha! En ik ga ook naar Parijs yeeey! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede voornemens! Gaaf dat je naar Parijs gaat! En ik moet ook m'n vliegangst gaan overwinnen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede goede voornemens! En zeker niet onhaalbaar!
  Ga ervoor! En een super 2015 gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gelukkig nieuw jaar! Ik hoop dat je je voornemens waar kan maken dit jaar :) succes en veel plezier in parijs!! We moeten trouwens echt weer een keer afspreken alleen heb ik het zo druk met school :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem1/03/2015

  Ik wil echt met je meedoen, ook ik heb een jaar lang liggen schreeuwen tegen mezelf (figuurlijk) om mijn luie kont op te tillen en een rondje te gaan hardlopen (en het vol te houden, ook niet onbelangrijk.) En hé! Niet slecht denken over jezelf, moet je geen voornemen voor maken, want je mag het gewoon niet doen. (: Ik duim voor je dat je je vliegangst overwint!

  BeantwoordenVerwijderen