zondag 11 januari 2015

#inspiration

Alle foto's zijn van pinterest.com

Woensdagavond.. En wat een dag was dit. Vandaag was mijn eerste schooldag weer na de kerstvakantie. En ik zat nog geen vijf minuten in het lokaal of ik verlangde alweer naar de volgende vakantie. Gelukkig hoeven we daar niet zo heel lang op te wachten. Na een niet zo hele lange schooldag (thank god!) kwam ik thuis, ging ik mijn kamer opruimen en een beetje bloggen. En om 16.00 uur vond ik het wel tijd om maar weer is mijn schoolboeken erbij te pakken en te gaan leren voor mijn tentamens. En ik ben serieus tot 21.00 uur doorgegaan, non stop. Oké, alleen even een eetpauze dan.. En ik kan je zeggen, ik ben kapot. Dus schoolboeken weg, al die Latijnse namen vergeten (stomme anatomie) en lekker een avondje bloggen/blogs lezen. En uiteindelijk dwaalde ik af naar Pinterest. Mijn broer is sinds gisteren het huis uit en dat is toch wel even wennen thuis. Het is een stuk stiller opeens.. Maar goed, zo kwam ik dus opeens op plaatjes uit van prachtige ingerichte huizen. Ja, zo verlang ik er ook wel naar om uit huis te gaan. Maar niet schrikken, mam. Ik weet dat je  dit leest. Ik blijf voorlopig nog wel thuis wonen. Dat vind ik ook best wel fijn. Maar kijken naar plaatjes en wegdromen over hoe mijn droomhuis eruit komt te zien, dat is toch best wel fijn voor zo'n woensdagavond..

3 opmerkingen:

 1. Wauw, prachtige inspiratie! Dit is helemaal mijn stijl.
  En wow 5 uur lang voor school geleerd, heel begrijpelijk dat je daarna zo kapot was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk. Nu ik naar die plaatjes kijk wil ik mijn hele kamer verbouwen hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh... *kwijl*
  Als ik een bron zou moeten noemen voor mijn inspiratie zou het ook: "Alles van Pinterest" zijn, hahah!

  BeantwoordenVerwijderen