zondag 18 januari 2015

Brilsmurf


Na meer dan een jaar rondgelopen te hebben met niet de allerbeste ogen, ben ik na lang twijfelen toch maar een opticien binnen gestapt. En donderdag kon ik mijn brillen ophalen. Want ja, ik heb niet één bril, maar gelijk twee brillen genomen. En ook al lijken ze heel erg op elkaar, toch zit er een klein verschil in. En een reservebril is altijd handig dacht ik zo.
En ik ben er helemaal gelukkig mee hoor! Ik kan eindelijk vanaf de bank TV kijken! Eerst moest ik altijd een meter van de TV vandaan zitten voordat ik eindelijk de ondertiteling kon lezen (kleine rot letters). En ja, ik zie nu zo scherp van ver af, het is echt heerlijk. Hier kan ik wel aan wennen! :-)

Liefs, Vera

7 opmerkingen:

 1. Aahww staat je mooi een bril! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh yay! Wat fijn! Ze staan je echt heel goed! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze staan je heel goed! Ik heb pas sinds vorig jaar een bril, en je merkt echt al meteen verschil he? Van die kleine dingetjes waar je eerst altijd moeite mee had om te zien/lezen gaat nu met gemak :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat mooi, ze staan je beide prachtig! Fijn dat het zo snel went!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je zo mooi! Ps: Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Op mijn blog staat de rest: http://xlivelyraysx.blogspot.nl/ (dit is geen spam ;)) Je verdient hem. Veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem2/06/2015

  Die bril staat je goed. Je hebt een hele mooie blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anoniem2/06/2015

  Die bril staat je goed. Je hebt een hele mooie blog.

  BeantwoordenVerwijderen