zondag 4 januari 2015

To do today.. Maybe (schoolstress!!)Nu ik dit aan het typen ben is het 21.45 en de laatste vrijdagavond van de kerstvakantie. En ik had zin om even wat te schrijven. Om gewoon alles op te schrijven wat er in mij opkomt. Want ja, soms is dat gewoon fijn om te doen. Even je hoofd leeg maken.
Ik hou van vakantie en ik heb veel leuke dingen gedaan en genoten van even twee weken schoolloos zijn. Maar jeetje, wat gaan vakanties toch altijd snel voorbij. Opeens schiet de schoolstress er weer in. Tja, eigenlijk had ik veel meer moeten doen in de vakantie. Maar is het dan echt zo erg om een keertje is niet heel erg mijn best te doen? Ik ben altijd al iemand geweest die liever veel te veel doet dan te weinig. En nu lukte dat gewoon even niet. Maar misschien is dat wel een keertje beter zo. Gewoon alles even los laten en even een keer niet de controlfreak zijn. En ik moet zeggen dat ik echt veel minder in de stress heb gezeten. Tot nu dan, wanneer de eerste schooldag weer in zicht is.. Maar gelukkig hoef ik woensdag pas weer naar school. En tot die tijd ga ik nog even lekker relaxen (en een beetje stressen). Het komt vast allemaal wel weer goed!

Liefs, Vera

3 opmerkingen:

 1. Anoniem1/04/2015

  Superleuke agenda en etui! Het komt allemaal goed met school! Dan maar een beetje harder werken straks! Liefs, Fab.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh zo herkenbaar! Ik heb deze vakantie ook gewoon helemaal niks gedaan oeps, en nu (15 uur van te voren) schiet de stress er aardig in, oh en dan ga ik natuurlijk blogs lezen, ehh... Wel lekker dat je nog tot woensdag vrij bent zeg! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes! Het komt goed met school, echt! Wat heb je geluk dat je woensdag past begint.
  Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen