zondag 28 december 2014

Happy Sunday


Wat is vakantie toch heerlijk. Even alleen maar leuke dingen doen en zo min mogelijk aan school denken. Al hoewel ik er vandaag toch echt aan moet geloven en mijn schoolboeken er maar weer is bij moet pakken. Maar dat maakt voor nu even niet uit. Voor nu heb ik namelijk een outfit voor jullie. Ik had dinsdag afgesproken met Tessa en het was echt super gezellig!Desondanks de harde wind hebben Tessa en ik ons goed vermaakt. We hebben foto's gemaakt aan het water (want ja, als het stormt ga je natuurlijk langs het water foto's maken) en hebben lekker rondgelopen door de stad met de nodige bezoekjes aan leuke winkels. Een prima middagje dus!

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

  1. Yeeh leuk! Je staat zo mooi op de foto's! Was heel gezellig! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige foto's! En je ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je outfit is heel erg leuk! Ik vind vooral je blouse en trui leuk gecombineerd. Die kleur van de trui staat je overigens heel goed! x

    BeantwoordenVerwijderen