vrijdag 5 december 2014

Winter is coming..


Brr... wat wordt het koud buiten de laatste tijd. Het moment om mijn winterjas uit het verste hoekje van mijn kast te halen is helaas aangebroken. Winter kan wel leuk zijn hoor.. als je binnen zit, onder een dekentje, met warme chocomelk en een leuke film op. Dinsdag was dus een dag waarop ik niet binnen ging zitten onder een lekker warm dekentje, want ik had gezellig met Annalies afgesproken (eindelijk!!) in de stad. We hebben gewinkeld, foto's gemaakt en vooral héél veel gekletst en gelachen. En jeeeetje, wat was het koud om zonder jas te staan. Maarja, alles over voor mijn blog, haha!


TRUI: PRIMARK
BLOUSJE: ZARA
BROEK: H&M
HORLOGE: HOUSEOFLOU.NL

6 opmerkingen:

 1. Mooi horloge! (de rest ook hoor!) En ik vroeg me af welke nagellak je op hebt? Leuk kleurtje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehhh wauw! Super mooie outfit zeg! Die trui is zo heerlijk feestelijk! En toevallig had ik daar laatst ook outfitfoto's gemaakt! Hihi, Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem12/06/2014

  Wat mensen toch allemaal over hebben voor hun blog. Mooie outfit! Vind je horloge er erg leuk bij staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie outfit! ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award, meer informatie is hier te vinden: http://millionwaystolaughx.blogspot.nl/2014/12/liebster-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was heeeeeel gezellig! En hele leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen