woensdag 12 november 2014

Black aztec necklace + give away


Hoi! Wat een heerlijk rooster heb ik toch ook. Ik ben bijna de hele periode elke maandag en dinsdag vrij. Hier kan ik wel aan wennen hoor. Gister was het mooi weer dus ben ik met mama op pad gegaan. We zijn de auto ingestapt en naar Hilversum gereden. We hebben daar eerst een lekker broodje gegeten en daarna zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we ook nog foto's gemaakt. Ben zo blij met m'n nieuwe vest. Super zacht en heerlijk warm. Dankjewel lief vriendje van me! :)
En.. ik heb een hele leuke winactie voor jullie. Ik mag namelijk 25 euro shoptegoed weggeven die je kan besteden bij houseoflou.nl. Benieuwd wat je daarvoor moet doen? Lees dan snel verder! VEST: COMEGETFASHION 44.95
BROEK: H&M 19.95
SCHOENEN: PIMKIE 29.99
KETTING: HOUSEOFLOU.NL

En nu, de winactie. Het enige wat je moet doen om kans te maken op 25 euro shoptegoed bij houseoflou is:

Verplicht:
Extra:

Laat ook even in een reactie weten wat je email is en wat je allemaal hebt gedaan! 

Op 21 november maak ik de winnaar bekend! :-D

Liefs, Vera

12 opmerkingen:

 1. Ahw leuke outfit! Ik doe mee! Ik volgde je al op insta en bloglovin' en heb je fb geliked! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig vest! Ik zoek er al een hele tijd een maar ik vind deze toch wel een beetje duur. Hij maakt de outfit in iedergeval echt af. Ik doe ook mee met de winactie want ik hoor je altijd over house of lou :) mn mail is joellevankuijeren@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfit! En ik doe natuurlijk meeee :)) (Heb alles gedaan;))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem11/12/2014

  Jammer dat ik geen Facebook heb! Wel erg mooie outfit! Ik zou het ook wel gewoon kunnen worden om maandag en dinsdag vrij te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een mooie outfit! Dat vest ziet er inderdaad echt super cozy uit! En ik doe graag mee met je winactie! :) Heb alles gedaan! Mijn email is raspberryandrippedjeans[at]gmail.com :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, wat een onwijs leuk vest! Lijkt me echt heerlijk warm, en hij ziet er zo tof uit! Heel leuk gecombineerd met je ketting, en je schoenen zijn ook al zo gaaf! Ik doe ook mee aan de winactie, ik heb alles gedaan (ik volgde je al op instagram en bloglovin) en mijn email is anouckdl@gmail.com. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb aan alles voldaan en ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat vest is geweldig! Ik doe graag mee, heb alles gedaan. contact@seasonwithlove.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vera!! Hele mooie foto's :D Ik heb ook alles gedaan om kans te maken om te winnen. Dus doe ik ook mee!

  xxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet je outfit er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah hele leuke outfit!
  http://www.thoughtsinstyle.com/

  BeantwoordenVerwijderen