vrijdag 24 oktober 2014

Life is too short to wear boring clothes


Zo, dat is alweer een tijdje geleden. Ik had gewoon even geen tijd en inspiratie om iets op mijn blog te zetten. Maar dat is juist het fijne aan een blog hebben. Lekker geen verplichtingen en doen wat je wilt. De tentamenweek zit er ook al weer aan te komen en volgende week heb ik al mijn eerste presentaties en deadlines. Dus stress, stress, stress. Maar uiteindelijk zal het allemaal wel weer goed komen. Ik heb vorige week ergens (geen idee meer wanneer, lekker bezig Vera) gewinkeld met m'n moeder en weer een aantal leuke dingen gekocht. Ik moest (!) broeken hebben want alle broeken die ik al had waren kapot of vond ik gewoon niet leuk meer. En ohja, ik heb bijna de gehele inhoud van mijn kledingkast in een vuilniszak gedaan. Ik was heel veel kleding gewoon zat en droeg ik toch nooit meer. Dus nu heb ik weer heerlijk veel ruimte voor nieuwe kleding. Love it. 


BLAZER: H&M 34,99
SCHOENEN: PIMKIE 29,99
BROEKEN: 19,99 

15 opmerkingen:

 1. Ik ben echt verliefd op je schoenen! Ik vind brogues altijd zo tof! Ik heb ze zelf ook van de newlook maar dit paar van de pimkie ziet er ook erg leuk uit. De pimkie is overigens sowieso een erg leuke winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blazer ziet er zo leuk uit!
  Ik ben benieuwd hoe je hem combineert! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Waar heb je je broeken gekocht? Ze zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Oh, helemaal er vergeten bij te zetten. Van de H&M!

   Verwijderen
 4. Ahh leuk die blazer en schoenen Veer! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die schoenen zijn zooo leuk! Even pimkie uitchecken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wat een super mooie items allemaal! Het is zooo fijn om je kast op te ruimen! Ik heb laatst 3 vuilniszakken gevuld met kleding die ik nooit meer droeg en zondag ga ik alles verkopen op de IJ-hallen, zo fijn al die ruimte haha :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor Vera, dat je gewoon niet meer weet wanneer je met mij naar Amsterdam bent geweest. Haha!!!
  Maar hoop wel dat je het gezellig hebt gehad. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh die schoenen wil ik ook! En ik ben ook héél erg toe aan een vernieuwde garderobe, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem10/25/2014

  Oh wauw! Ik vind die schoenen zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Waah je schoentjes zijn zo leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke items. Vooral die schoenen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wauwie! Ik vind de blazer echt mooi! Heel pretty!

  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah wauw die schoenen! Supermooi :)

  BeantwoordenVerwijderen