zaterdag 13 december 2014

Sweater weather


Mijn kledingkast ligt bomvol met kleding. Shirtjes, blousjes en ga zo maar door. Maar echt dikke winterkleding had ik niet. Toen ik vorige week met Annalies de stad in was gegaan, moest ik dan ook echt dikke truien kopen. En zo makkelijk ging dat niet. Maar uiteindelijk heb ik er toch nog twee kunnen vinden. Super leuk, lekker dik en ook was ik niet eens zo heel veel geld kwijt. Een blije Vera dus! :-)


 Ik vond de geelachtige (tja, hoe noem je deze kleur nou..) trui super leuk. Zo'n kleur had ik nog helemaal niet in mijn kast liggen dus nam ik deze mee voor 30 euro (Bershka). De grijsachtige trui was maar 20 euro (H&M) en ging dus ook lekker met mij mee naar huis.

Verder even een update over hoe het met mij gaat. Ik vind mijn opleiding nog steeds erg leuk, maar het is zoooo moeilijk. Daarom is het de laatste tijd wel een beetje rustig op mijn blog. Ik moet zo veel tijd aan school besteden en dan helpt het ook niet echt mee dat het al zo snel donker buiten is. Ook heb ik echt totaal geen inspiratie. Naja, ik heb wel ideeën, maar de uitvoering ervan gaat niet zo goed. Misschien toch maar tijd om een privéfotograaf in te gaan huren.
 Maar goed, dit 'blogdipje' overleef ik ook wel weer. Alles komt altijd wel weer goed!

Liefs, Vera

6 opmerkingen:

 1. Oehh wauw! Wat een mooie truien! Die geelachtige is heel tof! Zo anders dan andere truien! Dat van 'leuke ideeën maar de uitvoering ervan...' is trouwens heel herkenbaar, hahah. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem12/13/2014

  Ik vind beide truien erg leuk, de geelachtige heb ik nog niet gezien qua kleur. Lekker uniek dus! Succes met je blogdipje, je slaat je er wel doorheen. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige truien! Ik vind het ook heerlijk om op het moment veel truien te dragen. Soms een blazer jasje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die gele trui vind ik heel tof. Gave kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke truien! Ik heb ook last van een blogdipje, erg herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen