vrijdag 21 maart 2014

Cut out boots


Mag ik aan jullie voorstellen, mijn nieuwe liefdes. Ooooh, wat ben ik blij met deze schoenen. Ik liep zondag de H&M binnen en zag ze staan. Ik was opslag verliefd en vraag mij nog steeds af waarom ik ze niet gelijk had gekocht. Toen ik thuis kwam had ik toch best wel spijt en ben de volgende dag gelijk weer naar de stad gegaan om ze te kopen. Ze waren 34.95 en dat vind ik best een mooi prijsje voor deze schoenen. Ik wil nog een outfit foto hiermee maken!
Ik zit alleen nog een beetje te zoeken naar hoe ik ze het leukst kan combineren.
Heeft iemand een leuk idee?

Liefs, Vera

7 opmerkingen:

 1. Ah gaaf! Cut-outs blijven leuk :) Ik vind ze het leukst gecombineerd onder een skinnyjeans, beetje stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn super leuk! Denk dat je ze op heel veel manieren kunt combineren, onder een skinny spijkerbroek maar ook onder een jurkje kan het denk ik prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een super leuke schoenen! Ben benieuwd hoe ze staan :)
  Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem3/22/2014

  Wauw, ze zijn echt heeeel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn echt ontzettend leuk! Ik had ze al gezien, maar had toen net een paar andere gekocht. Maar deze vind ik stiekem leuker :)
  (Trouwens, je hebt een hele leuke blog. Ik volg je!)
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahah wat grappig ik heb gister toevallig een artikel geschreven over cut out boots! Ik vind ze zo tof :D

  BeantwoordenVerwijderen