woensdag 12 maart 2014

Review: 1 minuut masker


Mijn haarcrème was alweer een tijdje op dus ik ging opzoek naar een nieuwe haarcrème. Ik vond de haarcrème van Andrélon altijd erg fijn, dus wilde ik deze weer opnieuw. Toen ik de Etos binnen liep, zag ik dat er een actie was. Bij aankoop van één Andrélon product, de tweede voor de halve prijs. Als tweede product heb ik gekozen voor het 1 minuut haarmasker. Mijn haar is best wel snel beschadigd en droog en ook krijg ik snel gespleten haarpunten. Dit masker moet dat allemaal voorkomen, dus ik nam het mee om te proberen!
Ik gebruik het nu ongeveer twee weken en ik ben er super positief over! Je kan het masker iedere dag gebruiken, maar ik gebruik het alleen als ik mijn haar was. Dit is ongeveer om de twee/drie dagen. Mijn haar is super zacht en ziet er stukken gezonder uit. Ik gebruik het in combinatie met de intensieve beschermende crème ook van Care&Repair.
Het is een super fijn product en kan het zeker aan je aanraden als je ook last hebt van beschadigd haar!

3 opmerkingen:

  1. klinkt goed! Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk niet meer zo vaak een haarmasker moet ik zeker weer gaan doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt heel goed, kan mij haar ook zeker en vast gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb dit haarmasker ook. Echt heel fijn, en je krijgt er zulk zacht haar van. Als ik dit masker heb gebruikt, zeg ik tegen iedereen: Touch my hair! X

    BeantwoordenVerwijderen