woensdag 5 maart 2014

Outfit: Tuinbroek


Ik heb de laatste paar dagen echt een lentegevoel. Als ik in de ochtend wakker wordt zie ik de zon schijnen en hoor ik de vogeltjes fluiten. Heerlijk! Ik denk dat we nu wel kunnen zeggen dat de winter echt is overgeslagen en stiekem ben ik daar best blij mee.
Ik heb vandaag een outfit artikel voor jullie. Hierin draag ik mijn oh zo leuke tuinbroek. Ik ben er erg blij mee, omdat ik al een hele tijd er naar zocht. Ik heb mijn nieuwe aanwinst gekocht bij de Primark voor maar 19 euro.
8 opmerkingen:

 1. Staat je leuk zo'n tuinbroek! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! vind vooral je kanten topje geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfit! Ik vind tuinbroeken echt geweldig, wil er zelf ook graag een! Leuk blog heb je! Ik volg je nu met bloglovin'! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat wonen jullie heerlijk landelijk, valt me direct op en je tuinbroek... echt zo tof! Ik wil er ook nog 1 ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is niet mijn huis, maar het huis van mijn vriend. Ik woon gewoon in de drukke stad, haha! En dankjewel! :)

   X

   Verwijderen
 5. Heel erg leuk! Staat je goed zo'n tuinbroek!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk die tuinbroek! Mooie jas heb je ook (:

  BeantwoordenVerwijderen