vrijdag 7 maart 2014

I Heart It..


Volgens mij heb ik het al een keer eerder geschreven, maar ik hou van de site We Heart It. Ik kan mij uren vermaken op deze site. Er staan hier zulke mooie foto's op van outfits, accessoires, eten, steden, mooie quotes en ga zo maar door. Kon ik maar zulke foto's maken denk ik vaak. Veel oefenen dan maar!
Aangezien ik dit jaar vroeg zomervakantie heb (i.v.m. de eindexamens) ben ik van plan om veel bezig te zijn met mijn blog. Ik wil veel foto's gaan maken om zo beter te worden, en ik ben van plan om veel artikelen te maken. Maarja, dat duurt nog twee maandjes. Eerst maar is slagen..

Verder heb ik weer een aantal foto's gevonden die ik stuk voor stuk leuk vind.
Vooral de laatste quote, '' Life is too short to wear boring clothes'', vind ik erg leuk.
Die ga ik onthouden!


1 opmerking:

  1. haha oke dit is best wel eng ik ben ook echt een verslaafde aan weheartit! :D

    BeantwoordenVerwijderen