maandag 17 maart 2014

Just some hearts --> bijkletsen


Iedereen heeft wel een kledingstuk in zijn kast hangen waarvan die echt denkt, wauw.. Dat heb ik met deze blouse. Hij zit perfect, is licht roze en zit vol met kleine hartjes. Ik heb echt totaal geen spijt dat ik deze blouse heb gekocht. Ik denk dat ik hem morgen maar weer is aantrek, haha!
Nu ik dit artikel aan het schrijven ben, heb ik zo'n zin om te gaan winkelen. Mijn garderobe begint mij een beetje te vervelen en nu het voorjaar eraan komt moet ik nodig wat nieuwe spullen aanschaffen.
Nog even wachten tot mijn salaris binnen is en dan is het denk ik maar shopping-time!!

En om even wat bij te kletsen.. Ik heb mij afgelopen week ingeschreven voor mijn vervolgopleiding. Ik wil volgend jaar de studie Logopedie gaan doen. Ik ben erg benieuwd naar volgend jaar en heb er super veel zin in! Om aan deze opleiding mee te mogen doen, moet ik eerst door twee toelatingsgesprekken heen. Een 'normaal' gesprek waarbij ik vragen moet beantwoorden, een stuk tekst moet voorlezen, een docent van de opleiding ontmoet en als laatste moet ik een lied naar keuze zingen.. OMG, wat zie ik hier tegen op. Maar oké, niet nadenken en gewoon doen dan maar. Iemand suggesties voor een lied?

Het andere toelatingsgesprek is een fonetogram. Dit is een stemonderzoek waarin er onder andere gekeken wordt naar mijn stemkwaliteit, ademhaling, houding etc.

Deze twee toelatingsgesprekken heb ik op 14 april. Ik hou jullie nog wel op de hoogte als ik er meer over hoor!

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. ja ik had zo'n blouse en toen groeide ik eruit haha, dus ik moet afvallen en dan is dat mijn favoriete blouse weer
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt een hele leuk blog! Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award: kijk op blueberrydreamers.blogspot.nl voor meer!
  Succes :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blouse! En succes met je gesprekken! Tip voor een lied ik heb geen idee haha, sorry kan je daarbij niet helpen :)

  Doe je al mee met mijn giveaway? Je maak kans op schoenen naar keuze van de webshop Intreza. ☺

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ik vind deze blouse erg heel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen