woensdag 2 april 2014

My new love


Hé hé, eindelijk kan ik weer wat schrijven op mijn blog. Ik heb deze week mijn laatste toetsweek voor het centraal eindexamen, dus het was een weekje alleen maar in de boeken en no social life. Maaaaar, nu heb ik toch de tijd gevonden om even weer wat aan mijn blog te doen, want die mag ik natuurlijk niet verwaarlozen.

Ik heb deze prachtige ketting besteld op de sierdaden webshop houseoflou.nl. Ik vind dit zelf echt een ge-wel-dige site. Hierop vind je hele leuke sieraden voor een goedkoop prijsje. Zo was deze ketting maar 5.95 euro (+ 1.95 verzendkosten). Dit vind ik zelf totaal niet duur voor zo'n mooie kwaliteit ketting.
Ook wil ik nog even laten weten dat ik de service echt top vind. Ik heb al eerder een ketting besteld bij House of Lou (klik hier voor artikel) en die was door mijn o zo handige gedrag (not!!) kapot gegaan. Ik was behoorlijk depressief geworden omdat dit mijn mooiste ketting was, dus ik stuurde een berichtje met de vraag of die misschien gemaakt kon worden. Niet geschoten is altijd mis. En ja hoor, geen probleem! Er werd snel op mijn bericht geantwoord en ik had de ketting na een paar dagen binnen

Voor de sieraden liefhebbers raad ik deze webshop zeker aan!


7 opmerkingen: