maandag 2 juni 2014

Antwerpen


Wauw, wauw, wauw. Wat een geweldig weekend heb ik achter de rug. Mijn lieve vriend heeft mij meegenomen naar Antwerpen. Vrijdag zijn wij vertrokken en zondag weer thuisgekomen. Wat is Antwerpen een mooie stad zeg! Een stad met veel winkels, restaurantjes en oude gebouwen. We hebben veel geshopt, gewandeld en gegeten. We sliepen in een super mooi hotel met een kamer op de hoogste etage. En wat hadden wij een mooi uitzicht over de stad! De foto hierboven is dan ook gemaakt vanuit de hotelkamer.Jammer genoeg is het weekend weer over.. Mag ik alsjeblieft weer terug? Antwerpen, ik mis je!

Meer foto's zien? 
Klik verder! 

4 opmerkingen:

 1. mooie en toffe foto's wat leuk dat je het zo leuk naar je zin hebt gehad liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat je eens naar Belgiƫ bent geweest, zelf woon ik in Belgiƫ maar woon ongeveer 40 minuten van Antwerpen. Gelukkig woont mijn beste vriendin daar en ga ik geregeld eens langs bij haar ;) kus, Celien xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er nog nooit geweest maar het ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antwerpen is zo'n leuke stad! Leuke foto's allemaal!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen