vrijdag 20 juni 2014

Styling tips


Hoi!

Volgens mij kennen wij het allemaal wel. Zo'n dag dat je voor je kledingkast staat en echt géén idee hebt wat je aan moet trekken. Ik ben niet zo'n meisje die snel een simpele outfit zal dragen. En hiermee bedoel ik niet dat er iets mis is met simpel. Je moet dragen waar je je lekker bij voelt en wat jij mooi vindt. Ik hou ervan om zo veel mogelijk te combineren met kleding en nieuwe outfits te ontdekken. Soms kan één kledingstuk zóveel verschillende outfits creëren en dat maakt kleding zo leuk voor mij!
Dus hier mijn tips voor jou om je kleding zo leuk mogelijk te combineren!

Tip 1:
Oké, mijn eerste tip is al gelijk cliché en iedereen kent het wel. Maar zorg voor goede basics in je kast! Een simpel t-shirtje dient echt héél goed als basis voor een super leuke en originele outfit. Met basics kan je echt alle kanten op. Hou je van wat meer extremere outfits? Een basic kan dan wat meer rust in je outfit brengen. En heb je een keer zo'n dag dat je het allemaal even niet zit zitten? Trek een basic shirtje aan, statementketting erop, leuk jasje erover heen en you're ready to go! 
Tip 2:
Ik probeer vaak te kijken naar wat een kledingstuk nog meer kan zijn. Oke, beetje vaag klinkt dit, haha! Ik probeer hiermee te zeggen dat een kledingstuk ook voor andere functies kan dienen dan waarvoor het eigenlijk bedoelt is. Een voorbeeld, want erg duidelijk maak ik het nu ook niet.
Ik heb een jurkje van een mooi dun stofje. Ik zag hem hangen in mijn kast maar vond hem wel een beetje saai worden. Dus ik zocht verder in mijn kast en vond een highwasted broekje met een wat wijder model. Perfect! Ik heb een panty aangetrokken, jurkje aan en het broekje erover heen. Ik heb het jurkje in het broekje gestopt en voilá. Een jurkje dat dient als hemdje. Dus kort samengevat, probeer te kijken naar hoeveel er kan. Je kan meer met dat saaie jurkje of die ene stomme broek dan je denkt!Tip 3:
Diamonds are a girls best friend! En ja, nepperds tellen nu ook. Een meisje kan niet zonder sieraden. Sieraden kunnen zóveel doen met je outfit. Mijn favorieten zijn nu statementkettingen en ik denk dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt. Maar ook vind ik kleine, subtiele kettinkjes héél mooi. Niet zo opvallend, maar toch opvallend genoeg. Ook ben ik gek op ringen. Een tijd geleden was ik er helemaal weg van. Vooral van grote ringen. Hoe groter, hoe beter. Nu vind ik kleinere ringen toch wat mooier, maar heb er daar niet veel van. Hm, morgen maar even shoppen?!

Tip 4:
En natuurlijk, last but not least, schoenen. Ik ben een echte schoenenfreak. En geloof mij, schoenen maken je outfit echt af. Wanneer je schoenen het gewoon even nét niet zijn, haalt dat je hele outfit naar beneden. En ja, ik begrijp dat je niet alle schoenenwinkels leeg kan kopen om een paar matchende schoenen bij elke outfit te hebben. Maar als je niet veel geld hebt of je houdt gewoon niet zo van schoenen (ja, dat kan), probeer dan om één of twee paar te kopen die echt bijna overal bij staan. En onthou, zwarte schoenen doen het altijd goed.
Zelf spaar ik echt schoenen. Ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Maar ik koop dan eigenlijk ook bijna alleen maar wat goedkopere schoenen van Primark of H&M. Zo kan je veel schoenen hebben met een best nog redelijke kwaliteit.
En wat ik ook erg leuk vind zijn van die sokjes met zo'n schattig kanten randje wat nét boven je schoenrand steekt.Zo, dit waren mijn tips voor jullie. Veel tekst, maar ach.. Ik hoop dat het een beetje nuttig was en dat er misschien iemand op de wereld nu denkt: Yes, Vera. You saved my life! Vast niet maarja, ik deel mijn tips alsnog met plezier!
En ohja, ik wil nog even iets zeggen. Draag wat jij wilt en waar jij je lekker in voelt. Trek je niets aan van wat andere over je denken. Je bent mooi zoals je bent! <3

Liefs, Vera

4 opmerkingen:

 1. Super handige tips! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handige tips ik moet ook meer gaan combineren! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tips! basics zijn inderdaad echt heel belangrijk en omg wat een gafe cut-out boots heb je!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem6/25/2014

  Leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen