dinsdag 24 juni 2014

Kruidvat aankopen


Gister kwam ik erachter dat Kruidvat nu ook een webshop heeft en ik kon het niet laten om wat te bestellen. Ik wil al een tijdje de volume powder en de beach spray van AndrĂ©lon, maar ik kan deze nergens vinden in mijn stad. En gelukkig kon ik ze nu bestellen. Ook heb ik een lipstick besteld van het makeup-merk MUA. 
Ook dit merk is niet te koop in mijn stad. Maar gelukkig bestaat er voor dit soort dingen internet, haha!
Ik was in totaal 16.26 euro kwijt. Dit bedrag is inclusief verzendkosten.
En ohja, er is nu een actie van Andrélon. 2+2 gratis. Dus neem snel een kijkje en sla je slag!

3 opmerkingen:

  1. Oeh die lipstick is mooi! en die beachspray lijkt mij best fijn om te hebben! een webshop voor de kruidvat is echt gevaarlijk voor mij..
    liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. erg leuke aankopen meid! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen