vrijdag 13 juni 2014

Geslaagd!


Gister was zo'n spannende dag. Ik heb geen nagels meer over, maar dat maakt allemaal niet meer uit. Ik ben namelijk geslaagd! Vijf jaar lang heb ik naar dit moment toegewerkt en nu heb ik dan eindelijk mijn HAVO-diploma. Het is een moeilijk jaar geweest maar het is me gewoon gelukt. Ik kan nu dan ook niet wachten om volgend schooljaar met mijn nieuwe opleiding te beginnen, logopedie. Ik ben heel benieuwd, maar het wordt vast super leuk. En nu heb ik dan eindelijk echt vakantie. 1 juli heb ik mijn diploma-uitreiking dus ik moet maar alvast gaan nadenken over de outfit die ik wil dragen.
Iemand suggesties?

Liefs, Vera

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, supergoed! Geniet van je vakantie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! nu kan je lekker van je vrijheid genieten! hihi
    liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen