zondag 25 mei 2014

Crop tops


Iedereen heeft ze, crop tops en eindelijk heb ik ze nu ook. Ik heb er twee gekocht. Maar wat zat ik te twijfelen zeg. Ik vind ze bij zoveel meiden zó leuk staan, maar toch vind ik het wel eng om ze zelf te dragen. Normaal draag ik nooit shirtjes waar je mijn buik bij kan zien. Daar ben ik toch nét wat te onzeker over, maar voor alles is een eerste keer. Ik heb voor een crop top met streepjes gekozen (streepjes zijn altijd goed) en voor een crop top in een schattige mintkleur. Ik weet al hoe ik het gestreepte shirtje ga combineren, maar voor het pretty-daisy shirtje moet ik nog even opzoek naar een leuke combinatie. Iemand een idee?
En voor nu ga ik lekker een aflevering van Pretty Litlle Liars kijken!

Liefs, Vera

17 opmerkingen:

 1. Awh, die streepjes croptop is zoo leuk! En niet onzeker zijn over je buik, oke! Echt niet!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze staan je echt super! Je kan het echt hebben hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je echt leuk! Croptops vind ik altijd leuk staan met een higwaisted jeans of met een rokje! Kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt allemaal. Heel leuk om te lezen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze staan je heel goed, prachtig figuur niks om onzeker over te zijn meid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze staan je superleuk en je figuur is inderdaad mooi hoor ^! Die streepjes crop top vind ik heel tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb jij een mooi figuur meid! Dit staat je zo goed! Vaker doen hoor ^^.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super bedankt meiden. Lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat zijn ze leuk en ze staan je perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem5/27/2014

  Ik heb super veel crop tops, totally love it. Jou staan ze ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem7/05/2014

  Leuke tops, waar heb je ze vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen