dinsdag 20 mei 2014

Update: I'm back!


Jaaaaa, ik ben terug! Eindelijk, na meer dan een maand kan ik weer lekker aan mijn blog werken. Ik heb gister mijn op een na laatste examen gehad. 27 mei heb ik er nog één en dan heb ik lekker zomervakantie!
Een zomervakantie van drie maanden lang. Wat een lange vakantie, heerlijk! Ik heb mij voorgenomen om deze vakantie lekker veel aan mijn blog te werken. Ik heb het de afgelopen tijd nogal verwaarloosd (sorry!) en ben van plan om in de aankomende tijd dat weer helemaal goed te maken. Ik ben al hard aan het brainstormen waarover ik allemaal kan bloggen en ik zit vol met ideeën!

Vandaag was het echt super lekker weer, dus ik pakte mijn camera en ben wat foto's gaan maken van plantjes, want dat geeft mij altijd een zomergevoel. Benieuwd naar de foto's? Klik snel verder!

Ohja, en als er nog ideeën/opmerking voor/over mijn blog zijn, ik hoor het graag! :-)

Liefs, Vera


4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je examens voorbij zijn op eentje na! Ik heb ze volgend jaar pas als ik in havo 5 zit, maar ik kan nu al niet wachten op de 3 maanden zomer vakantie haha. En ik ben benieuwd naar je nieuwe posts :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem5/20/2014

  Leuk dat je weer terug bent, heel veel succes met je laatste examen nog even knallen en dan heb je een welverdiende vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw je eerste foto is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen