donderdag 22 mei 2014

Outfit: midi-skirt, slip ons, Vogue


Hoi hoi! Vandaag heb ik een outfit voor jullie. Het was de afgelopen paar dagen super warm, maar als ik de deur uit moet durf ik toch nog niet zo goed in een shortje of een jurkje. M'n benen zijn echt melkflessen, dus die moeten eerst even wat bij bruinen voordat ik ze aan de wereld durf te tonen. Toch wilde ik wel een wat zomerse outfit aan, dus ik ben mijn kast ingedoken opzoek naar iets leuks. Uiteindelijk kwam ik op deze outfit uit. Ik heb mijn midi-skirt aangetrokken. Omdat deze rok best chique is wilde ik er wel iets casuals van maken. Dus heb ik mijn witte VOGUE-shirt aangetrokken met een spijkergilet erover heen en voor schoenen heb ik gekozen voor mijn slip ons.

Deze foto's heeft mijn moeder gemaakt en ik voelde me zó awkward. Ik moet er echt aan wennen om voor een camera te staan, want dat sta ik dus nooit. Maarja, oefening baard kunst! Ik hoop dat jullie de foto's alsnog leuk vinden!

6 opmerkingen:

 1. gave outfit meid erg gave ketting ook! en leuke schoenen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit, zo'n rok staat je echt leuk! kisses

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah wat een toffe outfit! Ik vind je rok en je schoenen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem5/23/2014

  Amazing blog, dear!

  theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem5/27/2014

  Wat een gave rok staat je geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh je rok is zo geweldig leuk! :) Staat ook ontzettend goed bij je lichaam, leuk gestyled. xx

  BeantwoordenVerwijderen