vrijdag 1 augustus 2014

Recept: Nutella milkshakeOh, wauw. Wat is deze milkshake lekker. Een zelfgemaakte nutella milkshake. Ik weet wat ik vaker ga maken deze zomer. Het is een super lekkere en verkoelende milkshake en ook vult die best wel.
Benieuwd hoe je deze milkshake moet maken? Lees dan snel verder!Wat heb je nodig? (1 milkshake)

 • 2 eetlepels nutella 
 • 100 ML melk
 • Aantal scheppen vanille-ijs

Je stopt alle ingrediƫnten in een blender en je hebt binnen no time een heerlijke milkshake voor je staan. Doe er eventueel nog wat slagroom boven op met chocoladesaus, rietje erin en klaar! :-)

Ik heb het recept van deze milkshake van www.lekkerensimpel.com. Een website met echt heel veel super lekkere recepten. Als je zin hebt om iets lekkers te maken raad ik je aan om zeker een kijkje op deze site te nemen! 

Liefs, Vera 


6 opmerkingen:

 1. Wat lijkt dat me lekker! Ik MOET het deze zomer nog uitproberen, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Omg dit klinkt zo goddelijk! Dit recept is hemels!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oke. Nu baal ik echt dat ik allergisch ben voor melk, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmm, die ga ik zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg tof artikel ! Klinkt heeeerlijk ! Ik volg jouw blog nu ook xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit lijkt me heeeel erg lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen